Dark Mode Off / On
Fem en fredag

Fem en fredag v. 37: Teamövning.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vem av Astrid Lindgrens karaktärer är din favorit?
 2. Om du kunde åka tillbaka i tiden, var skulle du åka då?
 3. Vilket var ditt första jobb?
 4. Om utomjordingar landade på jorden, vem skulle du rekommendera dem att prata med?
 5. Om du var tvungen att äta en krita, vilken färg skulle du välja?

Vem av Astrid Lindgrens karaktärer är din favorit?
Madicken men även Lotta på bråkmakargatan.

Om du kunde åka tillbaka i tiden, var skulle du åka då?
Till något av åren innan min biologiska pappa dog. Skulle så gärna vilja ställa frågor till saker jag undrar över. Jag var bara nio år när han dog, och idag vet jag ingenting om den släkten han kom ifrån.

Vilket var ditt första jobb?
Städade på mammas jobb. Hon städade, och jag var hennes vikarie.

Om utomjordingar landade på jorden, vem skulle du rekommendera dem att prata med?
Putin…

Om du var tvungen att äta en krita, vilken färg skulle du välja?
Rosa!

9 Comments

 1. stackars utomjordingar! de kan ju tro att alla jordingar är som Putin! jag förstår att du ville träffa din pappa. tyvärr förstår en ju inte som barn och ungdom att en ska fråga ut sina föräldrar medan tid är. jag tror inte att det går en dag utan att jag upptäcker att jag skulle behövt fråga mamma eller pappa något.

 2. Det är förvånansvärt många som vill käka rosa kritor. Och det roliga är att alla har den färgen som bakgrund på bloggen också. Konsekvent:-)
  Du har ju nämnt några gånger hur din pappa dog i en bilolycka när du bara var nio år gammal. Om du vill veta mera om din pappas del av släkten kan du ju ta kontakt med dom. Tror att många av dina frågor skulle få ett svar…

 3. Förstår att många frågor blivit utan svar om din pappa. Jag känner varken pappas eller mammas släkt väl, mer än bara ett par generationer. Ingen av dem finns i livet längre och ingen annan släkting heller. Jag sörjer mest att mina efterlevande inte får reda på något om sin släkthistoria. Kul att du valde någon annan karaktär än Pippi som nästan alla har valt. Att hoppa in o jobba med din mamma var säkert en bra erfarenhet! Trevlig helg

 4. Kul att läsa dina svar på frågorna. Jag gillar med Madicken ????.
  Det var ett bra svar på – Vilket år vill du åka tillbaka till. Svaret tyckte jag är fint. Tråkigt att du känner att du saknar svar på några frågor som du hade velat ha svar på av din pappa ❤️.
  Haha….svaret på vilken som skulle prata med utomjordingar – Putin ????????.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: