Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

En oväntad vänskap, berätta om en oväntad vänskap.

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Det har nog ganska långa oväntade personer som jag fått en vänskap till. Eller kanske mer oväntat för andra än mig själv. Jag vet så många gånger när personer sagt, det blir nog svårt för er två att jobba ihop eller liknande. Sedan har vi klickat så bra att folk inte alls förstått hur och menat att vi är så olika. Till saken hör att jag kan umgås med i princip alla, jag har inga problem med nya människor. Däremot om någon sårat mig har jag svårare att släppa dem in igen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: