Dark Mode Off / On
Författarens egna ord. Tipspromenad

Söndag, och tipspromenad.

Idag är det söndag och det betyder tipspromenad eller Tiskpromenad för oss. Nu är det sista gången runt Tisken för i år, för nästa vecka återstår gruvpromenaden. Jag måste verkligen säga att veckorna går fort ändå!

Förra veckan vann jag, ska visa upp vad lite senare. Får se om det blir en vinst idag också. Allt beror på vad det är för frågor så klart, kan man eller kan man inte. Jag har sett att några av er ibland tycker att jag vinner ofta men jag är nog rätt allmänbildad utöver att jag går med Björn och hans släktingar och vi hjälper varandra. Och vi kan en del allihopa, lite kul är det också att min släkt är allmänbildade överlag också. Min mamma har kunskap om många saker, och likaså hade min mormor. Mamma löser korsord, precis som min mormor gjorde. Det lär man sig mycket av. Jag gillar korsord, men har svårt för att ta mig tiden för det.

Nä nu är det dags för frulle innan Tiskpromenaden!

8 Comments

  1. Trevligt med tipspromenad på söndagar. Jag har med gått tipspromenader på söndagar. Men nu var det längesen. Ändå mysig grej att göra söndagar ☘️????
    Kul att gå flera stycken tillsammans & med människor som kan många olika saker.
    Mmm….min sambo Kents mormor & Kents mamma sitter med korsord. Jag har inte fastnat för det. Oja! Korsord är allmänbildade ????.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

  2. Lycka till och hoppas på vinst den här veckan också. Är rätt så kass på sådant här och vinner sällan på quiz mm. Peter är allmänbildad, men har ändå svårt med sådana här frågor.

  3. Så kul att du vann förra veckan. Kan tänka mig att det är frågor i flera olika ämnen. Korsord är kul att lösa men själv har jag inte tålamodet däremot brukar mamma lösa korsord. Ska bli roligt att se vad du vann förra veckan sen.

  4. Roligt att gå runt och svara på frågor och använda huvudet lite, det och den friska luften mår man väldigt bra av ju. Sen inte minst att göra något tillsammans, det är ju extra kul. Men å du måste ju visa vad du vann sist då

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: