Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Matrix, om någon kontrollerar mig.

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Det där får mig att tänka på ett minne som tydligen är något alla barn har någon gång. Det sker tydligen i samband med att man förstår att man inte är ensam utan att det finns annat. Om det existentiella. Jag minns det från att jag lekte med mitt dockskåp och en obehaglig känsla kom in i min kropp när jag tänkte: tänk om någon leker med mig? Att allt det som händer mig styrs av någon annan. Jag måste varit mellan 3-5 år eftersom det var i det rummet jag bodde i som mycket liten jag upplevde den tanken i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.