Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Andlighet

Alphakurs & jag.

Idag var det mitt tredje tillfälle på Alphakurs och det ger mig verkligen så mycket. Är så tacksam över att gå dit, till kyrkan och få närmare kontakt med Gud. Jag lär mig saker som får mig att finna ett lugn jag inte känt tidigare. Det är jättefint verkligen.

Att få se saker på ett annat sätt, att få de tankar jag burit med mig genom livet kring mig och mitt att få ett nytt ljus. Det är fint, det är lugnande.

Idag blev vi bjudna på tacos, verkligen så gott och så himla trevligt att äta tillsammans. Detta är verkligen helt rätt för mig.

9 Comments

  1. Det här med alphakurs har jag nog inte hört talas om förut. Vad får ni lära er på den? Jag är inte religiös, eller jag vet egentligen inte vad jag är, men tycker att de bibliska berättelserna är spännande.

    Vad glad jag blir för din skull att du kommit till en plats där du ges utrymme att utforska nya sidor hos dig själv. Kan tänka mig att det ger mycket växtkraft.

  2. Vad bra att du har Äntligen hittat ett ställe där du kan ventilera dig ????. Skönt att det ger dig lugnande. Vad står Alpha för??
    Gott med Tacos ????. Trevligt att äta tillsammans ????.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

    1. Alpha är en kurs man går i och lär sig mer om Jesus och kristen tro. En kurs för alla, från England från början och finns inom de flesta kyrkor. Folk som går är både kristna, ateister och andra som är intresserade.

  3. Blir lite avis får jag erkänna. Att ha något man tror på och som man känner att detta något kan få en att gå framåt, men också att hjälpa en med det förflutna skulle vara så fint många gånger.
    Jag är inte aktivt troende, men inte heller ateist… Hoppas väl fortfarande på att hitta något!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa