Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fem en fredag

Fem en fredag v. 42: Egenskaper.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad är du för kort för att göra?
 2. Vad är du för envis för att göra?
 3. Vad är du för rädd för att göra?
 4. Vad är du för lat för att göra?
 5. Vad är du för ung för att göra?

Vad är du för kort för att göra?
Vet inte? Är liksom 172 lång, så brukar sällan känna mig kort? Men byta gardiner då?

Vad är du för envis för att göra?
Ge upp, jag ska bli klar med allt.

Vad är du för rädd för att göra?
Flyga.

Vad är du för lat för att göra?
Springa eller börja på gym.

Vad är du för ung för att göra?
Flytta till trygghetsboende. Här ska man vara 55+. Inte för att jag känner att jag skulle vilja bo där men åldern är inte rätt så att säga.

13 Comments

 1. springa vill jag inte, men jag skulle vilja gå på gym. om en börjar tänka närmare på saken kan en ju bli rädd för att flyga. start och landning är kritiska moment tycker jag. om jag letar efter en sak som jag vet ska finnas ger jag mig inte förrän jag hittat. för det gör jag alltid

 2. Det sägs att den som är flygrädd borde vara mycket mer ängslig för att åka bil, vilket de flesta ändå gör. Men det argumentet verkar inte bita särskilt bra?
  Jag har varit 172 cm, men nu har jag krympt och behov av stege har ökat …

 3. Ja, trygghetsboende är verkligen att ta i med tanke på att du inte ens har fyllt 40;-)
  Och 1,72 m – där är jag sååååå avis. Har alltid velat vara längre än 1,70 m, men lyckades aldrig bli längre än 1,68 m.
  Du är alltså flygrädd. Då förstår jag att du inte vill åka utomlands. Du kanske växer ifrån rädslan så småningom, för det finns mycket fint att se utomlands.

 4. Är så avis på alla tjejer som är långa o ståtliga. Jag var alltid kortast redan som barn, fick alltid gå först i leden, blä. Gym är så tråkigt så jag struntar i det även om det vore himla nyttigt. Jag har funderat på seniorboende, inte för att jag inte klarar mig själv, men det blir lite mer umgänge med andra och gemensamma aktiviteter med de som är i samma ålder. Nu umgås jag mest bara med familjen, men det räcker gott. Trevlig helg

  1. Ja jag tror absolut seniorboende är riktigt trevligt. Då får man ju vänner också, nu är jag ju för ung ännu själv men skulle jag ha åldern inne så att säga skulle jag inte tveka ????. Det kanske är värt att prova? Man kan ju alltid flytta om det inte passar tänker jsg, och du verkar ju vara sådan som vågar prova dina vingar ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: