Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Akvarium Lizzla vår mellanpudel

Nytt till akvariet & aktivitetsmatta till Lizzla.

Köpte en döskalle till akvariet på Arkens Zoo igår, samt en aktivitetsmatta åt Lizzla. Hon tycker den är kul, perfekt sätt att underhålla nosen eftersom man gömmer godis så får hon leta upp det på mattan.

Är med i en del akvariumgrupper på Facebook och där hatar folk döskallar, det är tydligen det fulaste man kan inreda med. Själv tycker jag det verkar som att fiskarna gillar att simma i dem, och det blir lätt ställen där de lägger yngel.

22 Comments

  1. Så fint det blev i akvariet och jag saknar vårt akvarium när jag ser andras. Det är så avkopplande och fint att titta på. Samt det blir också en fin möbel,

  2. Jag tycker döskallen är häftig sak att ha i akvariet. Jag kan tänka mig att det är ett ställe där de lägger yngel där. Kul med aktivitetsmatta till Lizzla. En perfekt sak så man får henne att arbeta med nosen.

  3. Jag tycker att det är snyggt med att ha en döskalle i ett akvarium. Det skulle jag lätt kunna ha om jag hade haft ett akvarium. Skulle vilja ha det, men det finns tyvärr inget ställe som säljer fiskar häromkring, tror att närmsta ställe ligger typ 10 mil bort.

  4. Har visserligen sett akvarier, speciellt ofta hos min tandläkare konstigt nog. Det sägs ju att fiskar och deras simma-runt-runt-runt har en lugnande effekt på oss människor, men jag lovar – jag har ALDRIG sett dödskallar i ett akvarium.

  5. Så fint akvarium … hur stort är det? Jag är inte jätteförtjust i dödskallar, men förstår att fiskarna tycker det är spännande ???? Vad andra tycker är inget att bry sig om – det är ditt akvarium och du bestämmer!
    Kul aktivitetsmatta!
    Ha en fin söndag!

      1. Har haft akvarium tidigare och är lite sugen på ett nytt ????
        Har inte testat någon sådan, men Muffin har en boll som jag gömmer godis i och den är också populär .

        1. Då är det faktiskt samma, aktivitetsleksaker finns i flera former. Bollar, små gömmor och matta (som jag köpte nu). Jättekul saker antar att Muffin blir jätteglad när han får leka med bollen för att få fram gott?

          Åh förstår att du är sugen, det är rogivande. Kolla om du kan hitta ett vissa mer eller mindre skänker bort på nätet ❤️

  6. Det verkar blivit populärt med fisk akvarium. Men om de gillar att simma lättare i det så är det ju ingen big deal.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa