Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fem en fredag

Fem en fredag v. 44: Läskigt.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka dit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Hur lättskrämd är du?
  2. Vad tycker du är läskigt?
  3. Har du fått besök av barn för bus eller godis i veckan?
  4. Vad klädde du senast ut dig till?
  5. Har du någonsin upplevt något övernaturligt?

Hur lättskrämd är du?
Ganska mycket, räcker med att något plötsligt händer sä blir jag rädd.

Vad tycker du är läskigt?
Höjder, sniglar, blod och kroppsvätskor.

Har du fått besök av barn för bus eller godis i veckan?
Nej, verkar inte vara några som går här.

Vad klädde du senast ut dig till?
Hmm, var nog tomteluva på ett jobb för många år sedan.

Har du någonsin upplevt något övernaturligt?
Ja många gånger.

15 Comments

  1. Jo, visst kan man bli rädd när det händer något plötsligt. Funderar dock på om de är riktigt rädsla ibland… tänker att det kan vara skillnad på överaskan (som känns som rädsla) och riktig rädsla. Men samtidigt tror jag de flesta av oss aldrig känner av ”riktig” rädsla… men jag vet inte… Ha en fin helg!

  2. Jag är också höjdrädd. Gillar tex inte att sitta med ryggen mot ett fönster när jag vet att jag är högt upp. Inbillar mig att jag kan ramla baklänges och ut genom fönstret.

  3. Och vi som ofta har så mycket gemensamt har det då inte idag. Mina svar är helt olika, men vad gäller blod och kroppsvätskor så håller jag helt med dig. Och ja, vi fick heller inte besök av barn som tiggde godis…

  4. Jag är lite avis på dem som upplevt något övernaturligt, jag har nog inte rätta känselspröten för det. Men räddhågsen är jag inte i vardagslivet, däremot allt hemskt som händer i världen kan man ju få dåndimpen över. Vilken värld vi lämnar efter oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: