Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Nytt år och en vänskap, berätta om en vänskap.

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under kommentarerna. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Vänskapen mellan två små syskon. Lizzla och brorsan Ior. Så himla kul att de får fortsätta vara syskon och umgås. Det är en vänskap det med.

4 Comments

  1. Vad kul att de verkar fungera så bra mellan dom. Man ser verkligen att de har kul ihop och tycker om varandra. De är ju verkligen så söta tillsammans ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.