Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fem en fredag

Fem en fredag v. 5: Bekvämt

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. När klev du senast ur din bekvämlighetszon?
 2. När är du som mest bekväm?
 3. Vilken typ av kläder går du i hemma?
 4. Vilken bekvämlighet i vardagen uppskattar du mest?
 5. Vid vilka tillfällen är du inte bekväm?

När klev du senast ur din bekvämlighetszon?
Hmm kanske denna vecka när jag sjukskrev mig på grund av ryggen. Eller ja, i söndags när jag åkte till akuten. Jag har tappat känseln nertill så känner inte av när jag behöver kissa… Det är tydligen en nervinflammation och den sitter på hela min högra sida. Så jag är sjukskriven veckan ut (egen sjukskrivning) hoppas innerligt att det är bättre på måndag men eftersom det fortfarande gör ont känns det väl inte helt så. Jag vill till jobbet, samtligt som jag måste lyssna på kroppen.

När är du som mest bekväm?
Hemma, samt bland människor jag är trygg med.

Vilken typ av kläder går du i hemma?

Typ samma som på jobbet. Bekvämt men snyggt.

Vilken bekvämlighet i vardagen uppskattar du mest?
Bilen!

Vid vilka tillfällen är du inte bekväm?
Stora tillställning, aldrig gillat sånt.

16 Comments

 1. Idag är vi (äntligen) rätt lika igen:-)
  Ogillar också stora tillställningar och kallprat med obekanta personer. Skoj att du också har ”finkläder” på dig hemma. Precis som jag, för det mesta i alla fall. Det håller jag fast vid trots att jag nuförtiden är pensionär. Vill gärna ser nåt positivt när jag tittar mig i spegeln:-)

 2. Oj det lät verkligen inte skoj med nervinflammation, hoppas att du blir av med den snart.
  Men så jag småskrattade när jag läste dina svar – vi svarar väldigt lika på dom flesta frågorna ????. Jag har nog mer bara sköna kläder på mig när jag är hemma, det behöver inte vara snygga alls bara sköna.
  Ha en fin lördag

 3. Jag förstår att bilen är bekväm att ha. På landet var den oumbärlig o därför behövde jag som inte kör bil flytta till civilisationen. Folk klankar ständigt om brist på parkeringar och dylikt, vet inte om det stämme riktigt. Ha en skön helg och krya på dig!

 4. Vad läskigt med nervinflammationen, hoppas den ger med sig snart.
  Jag tycker det är skönt att byta om när jag kommer hem från jobbet. Kläder som sitter perfekt på kontoret är inte alls sköna hemma tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.