Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Dagens Jetpackfråga #102

Om du kunde vara någon annan för en dag, vem skulle du vara och varför?

Tråkigt svar denna gång men vill verkligen inte vara någon annan än mig själv. Tycker mitt liv är tillräckligt fyllt med saker för att orka ha någon annans.

4 Comments

  1. Jag skulle nog vilja vara en Labero för en dag. Då skulle jag kunna trolla bort en viss president i Ryssland. Och medan jag ändå höll på skulle jag även ta itu med konflikten i mellanöstern.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa