Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Ett öga rött, och ljuskänslighet.

Det här med ögat är så jobbigt just nu. Igår på jobbet var jag helt slut för det liksom aldrig slutade rinna, när jag åkte och hämtade Lizzla igår kändes det som synen blev sämre så väl hemma bara däckade jag.

I natt har det runnit och runnit, ögonfransarna fastnar och jag vaknade med huvudvärk, eftersom synen påverkar samt att sömnen blir urdålig!

Så idag har jag varit hemma och försökt spendera mest av min tid inomhus. Detsamma gäller morgondagen för nu måste jag verkligen få ögat normalt igen! Jag står inte ut med detta.

Annars är det en vecka kvar tills uppsägningen går igenom, känns så tråkigt tycker om mina kollegor och elever. Att lämna ett jobb man trivs i helt ofrivilligt känns verkligen inte alls kul.

4 Comments

  1. Kanske en idé att uppsöka ögonläkaren igen. Kan det rinnande öga ha nåt att göra med dina fransar kanske?
    Önskar dig att du snart kan se normalt igen och att ögonen sluta rinna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa