Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Ätstörningar Questions & Answers

Dagens Jetpackfråga #113

Vad är en hemlig färdighet eller förmåga du har eller önskar att du hade?

En förmåga som jag saknar alltså? Förmågan att måla fina tavlor då kanske. Alltid önskat att jag var mer lagd åt att skapa saker med pennan.

2 Comments

  1. Jag skulle gärna vara en Harry Potter. I mitt fall skulle det innebära att jag med en trollstav skulle ordna all fönsterputs och städning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa