Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Jetpackfråga Questions & Answers

Dagens Jetpackfråga #134

Beskriv ett slumpmässigt möte med en främling som sticker ut som positivt för dig.

Var nog mannen som hjälpte mig när jag var 18 år, och skulle byta tåg. Mitt tåg från Bålsta, som först gick till Västerås för byte, för att byta i Sala för i sin tur byta till Mora var försenat till Västerås. Jag kom dit och började springa för att hinna kom ut genom dörren när tåget gick. Fick panik minns jag, då kom den där mannen som bara: Kom jag ska hjälpa dig. Han tog med mig till informationsdisken och sedan avvak han. Minns att jag sa tack, och tänker fortfarande på vilken vänlig själ han var.

1 Comment

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa