Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion Lizzla vår mellanpudel Städa

Nya naglar, tvåa på Tiskpromenaden, städning & hunddag.

Dagens frukost.

Vilken dag detta varit. Den började med att jag och Lizzla gick ner till Katrin på Daily life spa för att jag skulle göra mina naglar. Efter det var det dags för den andra Tiskpromenaden för i år, en tipspromenad runt sjön Tisken. Det var så sjuktkallt att ingen direkt njöt av promenaden. Jag trodde mitt enda rätt denna gång var att Lisa Larson blev 92 år, men hade så många rätt att jag blev tvåa. Jag vann en vitlökspress, 100 kr på ICA Slätta och hjulrengöring till bilen. Förra veckan kom jag etta och vann en jättefin skål från Kosta Boda och ett presentkort på Coop på 200 kr. Det är verkligen jättekul att vinna, men även få umgås och fundera på frågorna. Det är föreningen Lions som ordnar med detta varje vår och höst.

Efter Tiskpromenaden så åkte jag hem och väntade in Dobbe som skulle hit. Jag, Lizzla och Dobbe hängde på soffan en stund, och sedan åkte vi för att hämta vinsterna och sedan tog vi bilen ut till Björn. Vi fikade lite och jag drack en kopp kaffe, försöker att undvika kaffe just nu, och det går bra. Jag insåg att mitt att det blivit för mycket koffein för mig, dels kaffe men också Cola Zero eller Pepsi Max, så drar ner på saken och försöker dricka mer vatten istället. Får se hur det ska fortgå, är sällan törstig nämligen.

Efter vi fikat drog vi ut på åkern. Björn sprang med Dobbe och jag tränade följsamhet och inkallningsträning med Lizzla. Sedan tog vi bilen hemåt. Här hemma har jag lyssnat på: P3 historia, pratat i telefon och städat. Nu är hemmet fint och i skick för den nya veckan som väntar.

12 Comments

 1. Ja det har varit kalla vindar och inte särskillt sköna vindar i helgen, men ändå trevligt på ngt sät när man varit ut på promenad. Samt grattis roligt att vinna, sådant man alltid uppskattar. Trevligt med fika och mysigt att åka och vara med hundarna på åkern. Alltid grat att träna lydnad.

 2. Stort GRATTIS till vinsten! Vilken allmänbildning du har! Imponerande. Spelar väl ingen roll om du vann eller kom tvåa – egentligen… Klapp på axeln.
  Och än en gång – en stor komplimang till dig som verkligen gör dina måltider till en fröjd för ögat:-)

  PS. Bra att du drar ned på allt som heter läsk. Rent kranvatten är sååååå mycket godare och du slipper rapa också;-) DS.

  1. Tack en del kan jag absolut 😀 . Mitt största vätskeproblem är egentligen att jag sällan dricker något. Är egentligen inga mängder läsk, kan ta en klunk typ. Men jag dricker verkligen jättelite vätska.

 3. Hur många timmar har ditt dygn? 🙂 Härlig dag oavsett. Mys med alla hundarna. Som jag saknar en. Grattis till vinsten förresten.

 4. Din frukost ser mycket god ut. Är det chiapudding?
  Man känner sig fin & fräsch när man fixat naglarna ????.
  Vad kul! Grattis till vinsterna! ????????????. Nä, det var inget skönt väder ute varken igår eller idag.
  Kul för Dobbe att springa lite med Björn & du träna med Lizzla.
  Skönt att få det städat innan veckan startar.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️????

 5. Kul att du vunnit priser två veckor i rad. Ibland kan man mer än vad man tror. Bra att vinna presentkort på mataffärer då allt är mycket dyrare nu. Hoppas du får en bra måndag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa