Nu var det över. Idag lämnade jag Lärande Grundskola Falun för sista gången. Jag gick ut genom dörren och åkte hem, för att aldrig mera återkomma som speciallärare på skolan. Skolan som numera inte längre finns.

Vi har fått ta med saker vi vill ha, och har haft en fin dag tillsammans med bland annat tårta mot slutet av dagen. Vi fick en jätterolig bok från chefen och ett presentkort på 500 kr. En fin kollega vid namn Maria kom med en blomma till mig, för att jag klarar speciallärareexamen så himla fint!

Hur som helst, nu har jag varit med om att avveckla en skola. Fått säga hej då för att aldrig mera återkomma. En märklig känsla, och vemodigt i form av att säga hej då till människor utan att ha valt det själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa