I helgen har jag och Lizzla hängt tillsammans. I lördags åkte vi ut till Kniva. Lizzlas bror med familj kom dit, så vi fikade och efter det gick vi till dammen i Kniva så syskonen fick bada. Jag och Emma tog med hundarna på ena sidan av dammen så de fick springa medan jag fotograferade dem tillsammans. Så himla roligt att se dem springa tillsammans, verkligen ren och skär lycka där.

Igår så hängde jag och Lizzla hemma mycket, men drog till förskolegården så hon fick leka där. Vi höll på med en del träning också, vilket är jättekul för oss båda. Förskolan är förmodligen såld nu, 3 miljoner var den ute för såg jag nyss. Lite tråkigt för då försvinner en bra lekplats för oss. Men blir ju bra för de som tar över så klart, men varit härligt med lite öde tomt att nyttja för lek tillsammans.

Idag kommer Dobbe hit medan hans matte jobbar. Då blir det mest innedag för Dobbe vill helst inte göra någonting på dagarna.

2 kommentarer

  1. Härliga dagar du har haft med fina Lizzla. Tråkigt att den är såld. Så bra att du kan vara hundvakt åt Dogge då hans matte jobbar då du är ledig. Perfekt att man kan hjälpas åt då era hundar går att ha tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa