Jag är gravid! Jag ska bli mamma! Är så lycklig är hel och min största önskan just nu är att de inte blir några komplickationer som missfall eller sjukt barn. Björn vill nog att jag gör en abort men de kan jag inte. Antar att jag blir en ensamstående mamma men de är de värt bara jag får behålla detta undervärk. Klart att jag är rädd för allas reaktioner mest mormor och (namn utsuddat). Mamma är positiv och glad för min skull. Jag är nog i 5veckan så det är bara en liten kliump än men jag hoppas min lilla klump kommer få en pappa som ställer upp! Kram och Puss Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa