Igår pratade jag med Björn om att jag önskar behålla min lilla klump. Och han blev förbannad på mig och skyllde graviditeten på mig. De känns väl lättast så. Kan ge mig ett helvete när man är tjej. Alltid tjejens fel! Är knappast så att jag tvingat honom ha sex med mig! Men han tycker väl de. Lika med att han vill att jag ska göra baort för jag aldrig bli en bra Mamma! Han kan fara rakt åt helvete so to speak! Han fick mig ringa till kvinnomottagning och prata med en psykolog angående abort! Fan hur mina tårar har fallit idag och igår. Pia är glad för min skull, mamma med! Mina kompisar stöttar mig oavsett villket Beslut jag tar och Björn stöttar mig om jag gör en abort! Och om jag för de kommer jag inte vilja träffa honom någonsin igen! Aldrig mer! Jag älskar redan detta barn och vill inte ta bort de överhuvudtaget. Men med hans hjälp kommer jag bli hjärntvättad till de. Snälla gode gud om du finns gör så  allt löser sig!

Kram o Puss

Madeleine Stenberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa