Dark Mode Off / On
Graviditet

Fredag

Nu är de fredag så skumt veckorna går så fort att man nästan inte hinner med.
Jag tänkte att jag skulle ta mig en snabb vända ner till tvätt-stugan och se om de eventuellt finns nån tid som man kan ta. Inte för att jag tror de men ändå.

Marie kanske kommer hit idag beror på hon är sjuk så får se.
Har haft enormt ont i sidan i natt igen fast de har spritt sig ner till blygdbenet Skumt. Men om de inte blir bättre ska jag ringa tänkte jag men väntar ett tag till.
La mig i badet och de värkar ha hjälpt lite i alla fall.

Vet inte vad de är med mig riktigt varit sugen på mc donalds mat i flera dagar nu :-S har inte varit sugen på sånt sen jag blev gravid, pizza har varit de jag velat ha men nu värkar de vara mc donalds. Jaja.

Ska springa ut till tvätt-stugan nu.

Puss & Kram
Madde och Liten

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: