Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Graviditet

Fredag!

Happ nu är de fredag igen. Veckorna går så fort att man inte hinner med.
Funderar på om jag skulle ha åkt till mamma i helgen men de känns inte som jag ska göra de med tanke på att jag får värk och så hela tiden kan bli lite jobbigt om jag får lov att sitta stilla på en buss i 2 timmar.

Nä de blir inte så blir en lugn hemma helg i stället.
Kanske skulle ta mig ett bad idag?! kan faktiskt vara riktigt skönt.
Nu är jag pank känner jag pga att man är sjukskriven får man så jäkla lite pengar
SÅ irriterande.

Ska diska idag + ta och städa lite packa kan jag oxå gör kan vara bra nu när de bara är 3veckor kvar tills flytten till 3:an. Cillas saker ska ner i samma veva. Undra när skolan börjar för hennes del då? Brukar de inte vara typ den 17:de aug eller nått?

Får fråga henne. Den 17aug är de snart dax för att träffa den lill* bara lite drygt en månad ler. Fast jag kommer nog föda i oktober tror jag med min tur vill ju hellst att h*n föds i september så man slipper gå över tiden men de är vanligast att göra de så. Får kanske ta och promenera lite i trappor den 26 hehe hört att de är efektivt.
Nä då bara skojar.

Kram & Puss
Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.