Dark Mode Off / On
Graviditet

överskrivt

Hmm hade verkligen ingen bra överskrivt.
Fick ett sms i natt av någon som skrev:
Madde? Vet ej om d e rätt nummer men hej e det du? Puss

Öhh vem har skrivit de? Fick de vid 01:59:50 i natt.
Inget namn och jag har inte nummret. Pank är jag på mobilen oxå skickade
ett sms via internet får se om jag får nått svar från vem de nu är.
Om de är nån av er som brukar läsa min mobil skulle jag vara jätte glad om du skrev i min gästbok eller liknade. Låter ju som jag känner personen ganska väl? Men vem är personen?

Ska i alla fall åka till jobbet idag och lämna sjukintyg Björn ska skjussa mig.

NU ska jag göra annat.

•- lite senare -•

åhhh!!! Jag som hoppats de var ett sms från en gammal kompis så var de från ett drygskåp jag träffade på internet för 2 år sen :S . Roger heter han först tyckte jag han var jätte trevlig tyvärr viste jag inte då att han var så dryg som han var.
Han är från gtb och jätte jobbig. Deräkt när jag fick svar och de stod kyss & smek viste jag att de var han! URSCH! Skrev att jag är gravid och lycklig. Fan trodde han gett upp efter två år.
Dum som man är gav man bort mobilnummret. Märker helt klart att jag mognat sen jag var 18.

•- kväll -•

Kommer folk hit imorgon och ska titta på lägenhetet! Ahhh!
Har städat varje jävla skåp nu bara för de blir helt hispig av sånna saker :/.
Tycker inte alls sånt är skoj.
Finns kanske några fördelar i alla fall för när dom kommer och synar lägenheten på
onsdag kommer de förhoppningsvis se bra ut här.
2 aug får jag förmodligen flytta in om de inte visar sig att de är nått på lägenheten dom anmärker dvs. Men de borde de inte vara jag har nämligen inte gjort något i den här lägenheten som dom ska kunna klaga på. Men man vet ju aldrig.

Ska i alla fall bli ur skönt att flytta in i en ny lägenhet och få börja fixa spjälsängen och sånt. När jag gjort ultraljudet på mamamia ska jag även packa BB-väskan så den är klar då är jag i v33 och då är de inte så långt kvar :-).

Puss & Kram
Madde o LIten

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: