Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Graviditet

• På besök hos Marie •

Sovit hos min lilla Marie i natt. Hade verkligen jätte kul måste jag säga.
Fast i morse ringde Markus och talade om att hennes son Philip var hade
39 graders feber och pricka på hela kroppen så dom fick åka upp till akuten med
honom. Stackars liten hoppas allt är bra Marie ska ringa senare och tala om.

Har faktiskt inte så mycket att skriva om. 71 dagar kvar till BF kan jag ju tala om
i alla fall går inte att ändra press på lunar (suck).

Nä nu ska jag ringa mamma.

┴ kväll ┴

Nyss pratade jag med min lilla söta Anna. Fick mig ett roande skratt.
Tycker verkligen om att prata med dig gumman! Vi måste träffas snart
tycker jag länge sen nu.
Imorgon ska jag på MVC får se vad som kommer sägas där. Är v30 imorgon!
30 fulla graviditetsveckor av 40! Gisses! Gått så fort ler. Snart får jag träffa
min lilla sötis.

Ska ta och städa lite tror jag.

Kram & Puss
Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa