Dark Mode Off / On
Graviditet

Lille Pojke du skrämmer i hjäl mig!

  • 00.47 – natten
    Hade brunaktiga klibbiga flyttningar idag först vid 16.00 men då stötte jag bort de sen fick jag de igen vid 21.00 ikväll. Fick panik då har haft ganska kraftiga sammandragninar hela dagen men de har jag ju lärt mig kontrollera.
    Ringde till förlossningen och dom ville ha upp mig genast. Var tydligen livmodern som tränat sig rejält den här gången och orsakat en bristning därinne. Så de var torkat blod som kom ingen fara men ska vila nu :-s! Ja och nått ctg fick dom inte göra tyckte lilla pojken därinne. Han for runt och sparkade på så dom inte alls kunde kolla hjärtljuden. Doktorn som kom in sa att dom inte haft ett livligare barn där förut han rörde sig som han var ute på en jogging tur eller orenterningspass. Han är en busunge de är bara så ser han framför mig sitter på golvet och leker med bilar och krossar dom mot varandra. Kommer få de kul 😛 .
    Antar att jag får honom för mina små ”synder” var ju inte ett speciellt snällt barn som liten trotsig och argsint och skulle alltid ha min vilja fram annars så blev jag skit förbannad. (hmm känns som jag inte förändrats ett dugg) :S.

I alla fall gick de jätte bra hemma hos Björns familj hans mamma kände på magen och frågade frågor hon verkade tycka att de var jätte kul. Kändes skönt. Björn verkade oxå tycka de var skoj.

Nä nu ska jag sova.

  • 16.27 –

Fick sjukskrivning fram tills förlossningen idag sa till mvc läkaren att jag inte orkar med mer press nu. Varit lite väl mycket på sista tiden tycker jag.
Nyss gick jenny hem och jag funderar på att lägga mig på soffan och ta mig en tupplur.
Imorgon kommer Cilla flytta ner hit får hoppas att hon kommer trivas.

Kram & Puss
Madde och Lilla Pojken

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: