Sen har jag BF.

Idag flyttar Cilla hit (Cilla min syster).
Känns så roligt att få hit henne kommer inte kännas allt för ensamt i alla fall har någon som kan hjälpa till med städningen + disken nu.

Hoppas hon kommer trivas här i Falun med mig och lilla pojken i magen.
Nu är besöksloggen tillbaka för oss som har Pro så nu kan jag se om folk fortfarande snokar allt dom kan. Antar att de knappast blivit en förändring på den frånten… Vissa människor är tragiska (OBS ingen av er som läser min DAGBOK ska ta åt sig).

Snart ska jag gå och sova lill-killen vill uppenbarligen slippa höra smattrandet från tanjentbordet.

Sätter in lite bilder på mina söta vänner ganska gamla sånna men känner att jag vill sätta ut dom i alla fall. Lill-killen är oxå med på en.

Såg precis att jag har fått 16000 gästboksinlägg sammanlagt sen jag skaffade lunar vet inte om jag ska känna mig tragisk eller bara väldigt beundrad.

  • Eftermiddag –

Snart flyttar Cilla ner bara nån timme kvar nu.
Sen bor min syster här nere med mig.
Ska ringa och kolla hur mycket pengar jag får den här månaden har ingen aning nämligen hoppas på i alla fall 7000 eller liknade.
Men man vet aldrig.

  • Kväll –

NU bor Cilla här. Visade mamma & Gunnar, Cilla & Mormor filmen på lillen idag. När han suger på tummen och smaskar på sina fingrar fick mamma tårar i ögonen för hon tyckte de var så gulligt att se sitt barnbarn ler.

Nu har Mamma & Gunnar och mormor åkt hem och kvar är jag och Cilla har hjälp henne lite med små saker.

Blir nog att lägga sig tidigt idag.

Puss och Kram och Godnatt!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.