Graviditet

glass-sugen

Skulle vilja äta marängsvish idag eller nått liknade är så jäkla sugen på glass.
Massor va glass. Förstår inte var ifrån detta glass sug kommer.
Hehe lillen kanske vill ha glass.

Läste ut sen till bok igår. Och nu har jag bara en hemma sen är resten hos Mariella. Lånade dom ju av henne. Så då får jag vänta ett litet tag.

Ja annars har de inte hänt nått speciellt sitter och slappar framför datorn och ska väl snart ta mig en dusch. Har börjat få för mig att de är nått på gång nu de känns som om snart mycket snart kommer jag föda. Förmodligen bara inbillning men de sitter en känsla i kroppen jag vet inte hur jag ska beskriva den. Lika känner sammandragningar mist 4 grr i timmen nu mera. och de är inte små sånna utan sånna som gör skit ont och börjar bak i svanken och fortsätter framåt. Ibland gör de så ont att jag bara vill hugga tag i nått för de värker så. Har varit många sånna i veckan.
Men de har ju inte läkt nått fostervatten eller gått nån slempropp så de är ju bra.
Imorgon har jag gått 35 fulla graviditetsveckor och kommer in i v36 måste de vara?
Är v34+6 idag. Tiden går jätte fort.

Puss & Kram Madde och hennes lilla barn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: