Dark Mode Off / On
Graviditet

måndag v35!

Happ då har jag gått 35 fulla veckor idag då ler.
Ska på ul om 2 timmar och kolla hjärtat på lillen en gång till.
Hoppas allt är bra idag oxå. Känner oro i hela ryggraden.
Fast samtidigt så har han lekt runt i magen i natt så jag inte vetat vad.
Sprakat mig och vet inte vad han gjorde men de högg till nere vid blygdbenet så jag bara skrek till gjorde skit ont. Vet inte om han tog och försökte slå sig ut 😉 .

Sen så har jag haft sammandragningar hela jäkla natten oxå. Låg bra och väntade på att snart går vattnet. Låter skumt med tanke på att jag är första föderska och inte vet hur de känns men dom sammandragningarna jag hade igår var dom jag har som BM sa var förlossnings sammandragningar. Har funderingar på om lille pojken därinne börjat trötta ut rejält och bara vill ut nu. ”mens-värk” har jag oxå hela jävla tiden och sånt är ju såååå skoj.

Nu ska ja äta lite nyponsoppa. återkommer senare och berättar om UL!

  • mot kvällen –

Ja allt gick bra på UL. Lillen mådde bra och hade normala hjärtljud.
Doktorn som är ul expert på falun-lasarett kollade och sa att allt var bra
men han vill ha kolla på lillen för att inget ska hända eftersom de varit så en
gång. Känns skönt att dom bryr sig så mycket om barnet. Så ska dit på fredag igen.

När första doktorn ringde på han som är expert på ul. Så låg lillen och flyttade på sig så hela magen rörde sig Och Björn kollade jätte mycket och så sa han är de barnet som rör sig? De ser ju ganska häftigt ut fast ändå lite läskigt, ja bara ja de är barnet. då sa han tänkte om du kunde göra de där med magen hehe skulle vilja se mig rulla magen upp och ner i den storlek.

Sen på ul frågade han doktorn om de var en hand han såg. Han är väldigt intresserad nu sen ul tror att de blev mer verkligt för honom. känner mig glad 🙂

Puss & Kram
Madde och lillen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: