Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Graviditet

k o l l a . i n . m i n . d a g b o k

bra text 😛 .

Ja nu sitter jag här framför datorn gick upp 7.20 för Cillas klocka hade inte
ringt så jag fick gå upp och väcka henne. Sen åt vi lite frukost och snuskisarna jag har till grannar roade sig med att knaka säng om man säger så. Trodde jag skulle spy! Menar en sak att sängen knakar men hon sen… Svårt att se sina grannar i ögonen nu. Värst är ju att man själv får känna sig pervers som råkar höra folk menar jag är inte den typen som gillar sånt. Precis som att jag inte uppskattar när man sover över hos någon och den personen säger vet du vad jag gjort på den sidan sängen… Hmm vill inte veta heller vissa saker är bäst att slippa veta faktiskt. Inte för att jag är nån oskuld (Nähe?) men gillar inte att höra vad andra gör/gjort heller.
Hur som helst sa Cilla att de var inget nytt tydligen så roar dom sig varje kväll kl 22, cilla stackarn har rummet under dom. Känner mig glad att de inte är så för mig.

Idag ska jag på föräldra-grupp så Björn kommer och hämtar mig vid 14.45 sen åker vi dit.

NU ska jag duscha.

Puss och Kram
Madde & lillen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.