Dark Mode Off / On
Graviditet

. varit på spec-mvc .

haft mycket ont i natt.
trots att jag fick åka in igår kväll och fick bricanyl & panodil och sömn-tablett.
ont ont ont i alla fall.

i alla fall var allt bra på specialisten.
Datum: 20/9
Vecka: 39+0
vikten på lillen – 3950
SF-mått – 35
protein – 1/0 (ska lämna morgon urin nästa mvc-kontroll)
bakterier – 0
blodtryck – 110/75
fosterläge – Huvud, Fixerad
fosterljud – ultraljudet allt var normalt och lillens hjärtljud slog som de skulle inget hoppade utan nu helt okej 😀 lycka

Ja tillväxet är normal på lillen och allt såg perfekt ut så de var sista kollen på specialist-mödravården förhoppningsvis! Nu får jag bara hoppas att lillen kommer ut nån gång den här veckan orkar inte ha mer värkar. Enligt läkaren som för övrigt heter HÅLL I ER!!! ULLABELLA asg . Kände mig ganska skrattfärdig när hon sa sitt namn fast höll mig efteråt säger Björn… Jag hade svårt att hålla mig för skatt där inne när hennes namn var som de var. Mmm Ullabella alla som sett solstollarna vet ju vad de är.

Nä nu vill jag bara föda ut min lilla bebis som jag längtar efter så mycket.

Kram och puss
madde & liten

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: