Ja de är ingen bebis än. Villket jag hoppas ni vet!
Har därimot ont ont ont.
Får värk + sömn-tabletter och spruta varje kväll.
Har idag permision.

Igår frågade jag doktorn om dom inte kan sätta igång mig för jag orkar inte ha ont en dag till plus att mitt psyke inte orkar med de har varit lite väl mycket krångel med min graviditet att de här känns som toppen på isberget.
Svaret blev:
Man sätter inte igång första föderskor eftersom de är så stor risk med de. Och de är omöjligt att sätta igång någon som inte öppnat sig lite heller villket betyder att jag får gå runt med den här jävla värken!!!
DÅ sa jag gör ett snitt då för jag vägrar gå 2 veckor till med värk!!!
Nääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää ääää de var så risk fyllt för både barnet och mamman och mamman + barnet mådde alltid bättre av en vaginal förlossning. Då sa jag de skiter jag i ta ut barnet jag orkar inte mer.
Doktorn ja men jag förstår som person att de är jobbigt men min yrkesvana säger mig att de är bäst att låte naturen ha sin gång! Jag blev fly förbannad och sa JAG HAR HAFT EN HELVETES GRAVIDITET OCH ORKAR INTE MER!!!
Fick till sist henne att gå med på att prata med läkarna på måndag dvs imorgon den 27 september. Och jag hoppas får guds skull att dom gör något för jag går inte 2 veckor till med den här smärtan.

Föresten tycker jag de låter skumt att dom inte kan sätta igång en första föderska hur gör dom då men sånna som går över 42 veckor? hmm skit snack!!! Dom är jävla männskoplågare dom där jävlaran.

Ja nu vet ni lite i alla fall. Jag berättar mer på nästa permision om de inte blivit nån bebis då dvs.

Puss & Kram
Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: