William Småbarnåren Make me fly
Småbarnåren

Make me fly

O9:O7

Fick göra om hela datorn igår igen. Fick virus och en massa skit. Men idag är de löst. SKÖNT.
Ska snart duscha. Jag ska åka och kika på köksbord och bokhylla idag med Björn. Ska bli så kul. Hihi, roligt med nya saker får se om det finns något för mig smak också.
Någon mer än jag som sett den förskräckliga låten med sunblock i be ready?! FY sjutton är precis som baywatch och de måste varit de mest patetiska serien som gått. Något annat som är mer patetisk är Tuttifrutti som gick på trean när jag var mellan 7 och 9 år. Fanns även MAN o MAN med några brudar som puttade ner karlar i en bassäng. Jösses, förstå vad patetiskt men säger bara en sak, LÅT de aldrig mer bli nittiotalet.

12:19

Lagt upp en sån där webcam fuktion. FICK den gratis för jag var nån slags test-panel. HAHA, så varför inte gratis är gott *s*. Vill att dagen ska gå fort så jag får handla min bokhylla och köksbord snart.

21:33

Köpte inget köksbord. Därimot en bokhylla. MEN när jag kom hem hade jag fått fel delar till min bokhylla. Snacka skit irriterande. Så nu ska jag ringa jysk i morgon och klaga. Tänkte höra om dom inte kan köra den rätta delen hit. Fast de gör dom väl inte antar jag men man kan ju önska.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: