Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Ormar

11:O4

Drömmer om ormar i natt igen. En lång äcklig röd orm som slingrade sig i ett terarium. För att sen komma ur de där jävla terariumet och kräla sig mot mig med stora ÖGON och han växte liksom. URSCH!

Annars har de varit en lugn natt. Ringde till Jysk och skulle åka och lämna delen som var fel idag. Suck får vänta så länge. HADE velat åkt på ikea nån gång. Så jävla sugen på den saken. Fast de får skjutas upp. Ska åka till Orsa på söndag och fira mammas födelsedag. Så borde ner på stan idag och köpa en present. Frågan är bara vad.

2O:O6

Varit på Jysk nu. Fick den rätta delen så åkte med den hem till mig för att sen åka till Willys och handla mat (tacos) och fler Blöjor. Jag två pack pampers och Björn tre pack pampers i en låda då fick man en mössa med de stod känslig på. Hihi.
Så hamnade jag som vanligt vid dvd hyllan. Köpte en mumin dvd och en ”vuxen” som heter Hur man fångar chefens dotter eller nått liknade. Med Aston Katser och hon från American pie. Se den ska vi se när William gått och sovit. Ska bli kul.
William är så go säger illiam hela tiden ^^,. Hans William. ÄLSKLINGEN! Tänk att man kan älska en annan människa så högt. Förundras varje dag för den starka kärleken jag känner för William. Han är underbar, fantastisk och DE bästa som hänt mig. <3
Funderar på att köpa ett köksbord på jysk. Finns ett för 850 kr (4 stolar och i samma storlek som de jag har nu) och ett för 1800 större bord med fyra stolar men då kan man köpa till 2 stolar så får man ett 6 pers bord. JAG funderar i massor på att köpa de.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa