Dark Mode Off / On
Småbarnåren

10 dagar kvar, möbler blev de inga!

O8:O8

Sovit en skön natt sömn. Ska börja städa snart. Tvättar Björns kläder för han åker till stockholm i helgen och hinner inte tvätta innan dess. Sen senare idag ska jag, William och Björn hans mamma och syster till Linghed och kolla på möbler. Jag ska kika jag också. Kanske finns ett fint köksbord där. Jag är skit sugen på att shoppa just nu. Är inne i en möbel-shopping period. Nä ska städa nu. Ska även säga upp två bokklubbar handlat mina tre böcker ur vardera tidning nu. ALDRIG mer vara med i en bokklubb. Bara dyrt.

– Puss –

14:58

Har pratat med min underbara vän Anna i massor idag. Massa snack om allt och ingenting precis som alltid när de gäller oss två.
William har börjat med en ny hobby. Han klättrar upp på köksbordet. Eftersom jag hade blommor i fönstret där tog han och drog upp hela blomman så hela mitt nystädade golv blev nerdränkt med jord. Annars har vi inte gjort något idag. Väntar nu på att klockan ska bli fem så ska vi åka och kika på möbler.

2O:48

Ätit godis idag. Men första gången på en månad. Blir en långis promenad imorgon. Vi åkte till affären där i linghed men de stängde precis när vi kom dit. Inte alls kul. Får kika om jysk kommer att lägga ut bordet billigt igen. Vill ju nytt bord.
Vi åkte till matmagasiet efter Linghed. Där jag rörde runt i dvd filmerna MEN köpte ingen. Stolt över mig själv. William sover nu jag och Björn ska kika på en film på 5an ikväll.

Gumman finns här för dig glöm aldrig de. Du vet vem du är.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: