Dark Mode Off / On
Småbarnåren

SÅ jävla trött på den här snön!

11:08

[11:08]

Det är jag verkligen. Jag vill ha sommar nu men i stället kommer den här jävla fitt snön och bara mer och mer. FAN det är första april imorgon ju. Och första april ska det vara sol och lite vår värme och inte en massa jävla fitt snö. Björn idag sa typ. Gå ut med William och lek i snön. Den här jävla snön kan någon ta och stoppa arslet fullt med! I hate IT!

Okej, jag låter jävligt pessimistisk idag. Hmm, mår ganska illa och är skum i kroppen så jag antar att det är därför. Haft restlesslegs flera gånger i natt. Benen har liksom svällt och kännts som små myror krypt i dom. Det är så jävla obehagligt. Idag har jag knappt kunnat stå upp för har astma och lungorna gör att kroppen inte orkar någonting.

Säger bara BAJS åt allt.

Tack och lov är William världens gosigaste lilla pojke och utan honom skulle mitt liv inte vara ett liv.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: