Har riktigt ont i magen idag. Vet inte alls vad det är för fel. Haft magknip hela natten och det har verkligen INTE varit skönt. Har fortfarande ont.

William kikar på barnkanalen och björnes magasin. Jag har nyss duschat. Ska skriva upp lite fler stöd ord till Etik och Livsfrågor kursen. Vill verkligen få ett bra betyg i den. Känns som om jag får mer än godkänt blir jag så himla glad. Jag vill ha ett vg så fråga hur mycket som krävs osv.

Lär väl gå och sminka mig nu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: