Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Första november!

Om exakt en månad flyttar vi nu. Då kommer vi bo på knoppen. Va skumt det känns, hihi. Ska bli så himlans roligt. Björn funderar på att ta semester den dagen så vi kan flytta allt så fort det bara går. Synd bara att man får flytta in först klockan 12.00 på dagen. Jag kommer verkligen känna mig eld och lågor den dagen. Drygt bara att man måste flytta alla saker två gånger pga gubb-jäveln som bor i lägenheten nu som vägrar flytta ut någon dag tidigare TROTS att han inte bor där.

William har bara kalsonger på sig idag. Tänkte försöka se om han kan gå utan blöja fram till klockan tolv idag, får då ska vi ner på stan och träffa Christin så då lär han behöva blöjan. Tänkte prova att göra honom blöjfri nu. Han har ju kissat och bajsat på toaletten sen han var 6 månader (provade då pga att han var förstoppad) sen nu säger han ju ofta till när han vill kissa och bajsa med ord så tänkte prova. Skulle vara skönt om han blev blöjfri eftersom det blir billigare då. Blöjor är iofs inte så himlans dyrt men ändå.

Tänkte att jag skulle gå och duscha nu. Vanliga morgon sakerna som alltid. Duscha, sminka mig och hitta några kläder som duger.

[Uppdat]

Varit nere på stan. Missade första bussen blev lätt irriterad men åkte ner sen. Då funkade inte jack-jävlen alls (dragkedjan har krånglat i några dagar) så när jag gick till bussen trodde jag att nu fan fryser jag ihjäl. I alla fall träffade jag Christin därnere och vi gick till veromoda, hittade ingen snygg jacka så gick till HM där jag först kikade på vuxen men inte hittade ett shit gick till barnavdelningen och hittade en rosa & brun jacka för 399 kr, den köpte jag. Den var i storlek 170 dvs 14 år *hehe*. Ibland är det fördelar med att vara lång *s*. Den var jätte fin i alla fall jag som är kåt på rosa. DEN är nog den varmaste jackan jag haft sen jag gick på mellanstadiet, skit varm är den. Sen gick vi till tatziki och åt. Sen gick vi vidare och kikade på stan jag var till skolan och hämtade en bok. Sen gick vi till Åhlens hittade förhäxad secång 2 dvd som jag vill ha så ringde Cilla (min syrra) och hörde om hon ville köpa den i julklapp till mig och de ville hon så jag köpte den och slog in den.
Köpte två örngott till Björn i farsdagpresent också 50 kr bara men tycker inte jag behöver köpa för mera. Nu är vi hemma hos Björn och William springer runt och pratar och väntar på maten. Dom ska äta fiskbullar och potatis. Jag har ätit på tatziki så jag är propp mätt.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: