Småbarnåren

William 25 månader.

Känns jag får mindre och mindre rubriker. Hehe.

Jag är fortfarande skitförbannad på FITT-KÄRRINGEN sen igår. Usch, som ni märkte var jag rejält förbannad på henne i bloggen i går kväll. Hon har sannerligen fått sig en ovän, och hon vet inte vilket monster jag blir när man är osams med mig jag glömmer inget.
BLÄ för fitt-kärringar!

William vaknade och hoppade från pall till pall och sen på mig VAKNA mamma och så var det bara att stiga upp trots att man kände sig som en zombie. Jag hade mer än gärna sovit några timmar till men så var inte fallet. Fredag då och jag hoppas på att mensen försvinner helt framåt kvällen så jag inte har något imorgon. HATAR mens. Ja denna mens är jag en pms häxa. Björn ska på fest ikväll hos sin farbror och sen jobba imorgon. Jag ska bara sitta här i kväll. Kanske borde köpa mig en godispåse och trösta mig med? Imorgon sticker vi i alla fall till Björn.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: