GÄSPAR stort! William vaknade halv sju. Tassade upp med sitt täcke och la sig bredvid mig som vara morgon. Är jätte mysigt när han lägger sig där. Sen började han ge mig sakerna jag har bredvid mig som ett tecken på att nu ska vi gå upp. Var bara att pallra sig ur sängen. I alla fall hade William kissat igenom blöjan igår. Björn tror han lyfter på blöjan och kissar ut i sängen *hehe*. I alla fall frågade jag honom nu i morse. Har du kissat i sängen i natt också då gick han till sängen och kände och sa nej *haha* sötnos. Nu kikar han på bolibompas lördagsmorgon. Björn ska jobba idag till runt lunch sen ska ha se på bandy & sen kommer han hit. Så får se vad vi ska hitta på idag.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: