Feber?

Var helskumt i natt. Går när jag skulle somna låg jag och skakade trots duntäcke + vanligt täcke somnade sen. Så vaknade jag runt ett tiden och kände mig typ febrig så gick upp och tog tempen och hade 39,1 dvs rätt hög feber. Så drack vatten och la mig i sängen. Vaknade nu i morse och då hade jag 37 bara. Hel skumt. Fattar ingenting. Trodde först det berodde på täckena men jag sov bara med duntäcket när jag vaknade i alla fall så.

Hur som helst får jag väl se hur sjuk jag är senare idag. Det kommer hit en kvinna och ska köpa hushållsassistenten av mig runt två tiden också. Jag skulle egentligen till skolan på metodövning idag men nu törs man ju inte gå om man har feber. Kanske blir yr eller nått. Så blir en hemma dag.

William verkar må bra idag i alla fall. Han håller på att få en hörntand långt bak. Alla andra tänder har han fått, trodde han fått alla tänder men tydligen inte hörntänderna. Ska väl gå och duscha snart.

[senare]

Jag ska till skolan imorgon och det känns som jag glömt allt jag läst. Har helt enkelt för mycket i skallen just nu. Flytten och William som ska få en tand och bara grinar och grinar. Sen ska besiktingsgubben hit i morgon och kolla på lägenheten. JAG blir livrädd. Tänk om den inte går igenom! TÄNK om det är något dom inte tycker är fint. ÅH jag dööör om jag får betala tapeter har verkligen inte råd med de ensamstående som jag är. Orkar inte, fan har lust att ringa skolan och be om att få göra den här redovisningen en annan dag. Just nu känns den helt fel.

Jag är stressad som få. Tänk om man får en hjärtinfarkt och där. Usch! Så får man inte tänka. Jag har sett för mycket på film så man tror att stressar man för mycket dör man… JA jag vet det är jätte löjligt.

Kan inte någon skriva nått kul har så himlans tråkigt.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: