Småbarnåren

VG i människan socialt & kulturellt

Usch vilken dag. Oroar mig till 100% för den här dagen. Först för besiktingsgubben som ska kolla min lägenhet. Uscha. Önskar inget annat än att allt är “grönt” så att säga.
Sen ska man på redovisning som också skrämmer upp mig. Tänk om jag inte får ett bra betyg som jag vill. Tänk om jag inte få VG som jag måste få. Jag vill inte ha godkänt betyg för då minskar mina chanser för högskolan. Jag känner mig bortskämd när jag tänker så men jag behöver verkligen VG. Och jag hoppas lägenheten ska vara godkänd också. Usch har bara panik känner jag. Fast jag inte alls vet hur det ska gå med saker.

William kollar på en av mina my little pony vhs så himlans sött.

[senare]

Allt har gått så bra idag så. Hehe, fick VG och lägenheten gick igenom besiktingen. Så himlans glad!

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: