Nu har alla möbler kommit på plats men än är det mycket kvar.William verkar i alla fall förstå att vi ska bo här han protesterar inte.Gick och la sig helt själv i sängen idag.Men vill sova i min nu på natten.Det går ju bra i natt för är första natten vi sover här.Är halv drygt bara att vi inte har några kläder här allt är hos björn.Men ska hämta imorgon när han slutat jobbet.Sen har jag ångest över studierna som legat nere nu pga flytten.Ska gå ner på stan imorgon och handla en kontakt uttagsgrej min e paj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: