Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Magsjuka

Usch vaknade runt halv fem och Mådde skit illa var bara att springa till toaletten och kräkas.Trodde först det hade med bullarna jag åt igår men när jag ringde Björn så var han oxå sjuk.William därimot mår bra.Kollar på barnkanalen själv ligger jag i sängen så länge jag inte rör mig är läget stabilt.Puss


21:24 – Via WAP
Mår bättre nu runt kvart i fyra tog jag en dusch och mådde mycket bättre.Åt gulasch soppa och william åt en halvburk med barnmat jag brukar sällan köpa sånt längre men eftersom jag är sjuk orkade jag inte laga mat.Tog resterna av williams mat.Har gått mer 3 kg idag.Var ju roligt så nu ska jag se till att gå ner mer finns ju vissa fördelar med magsjuka.Annars kan man önska sig binikemask personer som har de kan gå mer 10 kg på en månad.MEN ja önskar mig en halv mask skulle passa mig utmärkt 😉 .Haha 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: