Åh blir så less på att inte ha nät ju :-(.Känns som man inte kan göra nått under tråkiga stunder som nu när William kollar på film.Björn är på Hemköp och handlar mat för kvällen.Ska bli nått kött & potatis mums.Fick äntligen mina gardiner idag björn har haft dom så jag satte upp dom blev jätte fint.Björn hade hittat två as långa gardinstänger i mitt förra föråd dom var inte mina men fina svarta såna där ni vet så fönstren har har tre as långa fönster och en här hade lämnat sin (vit) så då behövde jag inte


17:47 – Via WAP
Behövde jag inte köpa några nya såna.I alla fall har mitt strykgärn pajat blev fan sur men vad skulle man göra liksom var bara att sätta upp skrynkliga gardiner men hellre de än öppet hus för andra att kolla in på.Nä undra vart maten tog vägen?Puss


20:40 – Via WAP
Åh har så tråkigt björn är på bio bond filmen och jag har så förbannat tråkigt.William kollar på my little pony.Han vill aldrig gå och lägga sig på kvällen så blir väl att kolla på barn-film ett tag.Sen imorgon skulle björn jobba.Jag hoppas verkligen jag får bredband nästa vecka.Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: