Nyss vaknat men William sover än vilket egentligen inte är så konstigt med tänke på att han fått för sig att inte somna förens jag gör det.Igår blev det kl 22.Nä lär gå upp och klä mig nu.Vi ska åka och jag bära ner lite kartonger.Puss


21:50 – Via WAP
Åh är så himla stolt mamma idag måste skryta :-).Det var tänkt att jag skulle upp på ta till vara och kolla efter en tvättmaskin.Känner mig i akut behov av en så tänkte att köper man en begnad först kan man köpa en ny sen när man får pengar.I alla fall hade björn vagnarna hemma hos sig så jag tänkte att jag låter william åka med mig på bussen.Nu var det bara så att bussen var 10 min försenad så jag missade bussen till T.T.V så jag fick ringa christin och be henne komma ner på stan i stället.Så gick jag och


21:56 – Via WAP
William till bibloteket och läste lite böcker tills hon kom.Sen gick vi till hammars och fikade.När vi var där började william traska i väg så jag sprang efter honom och då sa han jag måste kissa så vi skyndade oss till toaletten och då kissade han där, william använder blöjor annars och kissar i dom men den sista månaden har han sagt kissa mamma när han kissat nu så han till innan :-).Jag blev så himla stolt.Sen gick vi runt på stan och william gick själv hela tiden (vi var på stan i 3 h) jag är så himla


22:3 – Via WAP
Imponerad och stolt.Sen i alla fall gick vi till hm och william hittade en huvtröja med bilar på (filmen) så sa han illam ha :-), så jag sa du får fråga tomten ;-).Sen på vägen där ifrån gick han rakt in i ett bord och fick kanten rakt på näsan.Det började blöda & vi skyndade oss till apoteket för att köpa bamse plåster.Sen när han valt lille skutt så skulle han ha plåstret på fingret inte näsan.Han blev arg o slet av plåstret hehe.Bestämd är han :).De var min dag.O BB lyser me sin frånvaro.kanske imorgon?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: