Åh hittade min gamla offspring cd och spelade den igår.Köpte den i 8an var 14 då älskade dom och bloodhoundgang på den tiden.Blir så himla nostalgisk.Föresten ni som fick mitt sms idag MESSA tillbaka nu då 🙂 😉


22:39 – Via WAP
Varit en riktigt lugn dag.Lagade köttbullar och stuvade macaroner till lunch.Köpte en tvättmaskin idag oxå ska hämta den imorgon :-).Så himla glad för den.Var till Joel & Kristina en sväng sen.Handlade leva limpa och ost och blöjor på hemköp sen.HOPPAS JAG FÅR BREDBAND IMORGON VILL INTE VARA BB LÖS LÄNGRE!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: