Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

I hope you die.

William har precis vaknat.Jag ska väl gå ur sängen nu.Hoppas jag fått bredband idag fast sån tur har väl aldrig jag :-(.Hate att vara bb lös.Idag ska jag hämta min tvättmaskin


12:14 – Via WAP
Fan jävla bredbandsbolaget!Jag anmälde i sep om flytt och jag kommer kanske få bb om 2 veckor från nu så hon på kundtjänst är fan skit sur.Lämnat mitt nr så dom ska ringa upp och nu tänker jag fan klaga.INTE fan ska man behöva vänta i 3 nästan 4 mån på bredband.ARG.


17:53 – Via WAP
Så nu har jag köpt tvättmaskinen då.Jätte fin så himlans glad för den så.Blir en lugn kväll.Imorgon ska björn & william i väg och hugga gran eller välja ut en.Jag ska inte ha nån gran i år hade det inte förra året heller.


22:11 – Via WAP
Var meningen vi skulle kolla på film idag men blev inte så.William vägrar lägga sig och sova.Jag låg inne med honom en timma och han ville inte somna alls.Hehe han på precis till björns kompis ”du sova mammas säng inte” haha vårt fick han de ifrån?Har aldrig sovit man annan karl än björn i min säng så haha.Satte upp min hatthylla idag SÅ jävla praktiskt inga fler kläder på skohyllan.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa