Klockan halv ett idag kommer Björn och hämtar mig och William och vi åker då vidare hem till Björns familj och firar. Så för William julklappar där också.

William har inte fått alla julklappar från mig och Björn pga att jag inte ville släpa med mig allt hit för att släpa med allt hem igen. William har ju fått en massa från mormor och morfar, mostrar och morbror så han har det inte gått nån nöd på ;). Han får alltså fler idag. Kommer då få av Björns släkt. Vet inte hur Björn tänkt med våra till William. Om dom följer med till kniva eller om William ska få öppna dom ensam med oss sen. Det visar sig. William bad tomten ta bort den 😉 , hehe han ville inte alls att tomten skulle komma nära igår först. Sen började han ropa MERA paket hehe. Tomten kommer säkert idag också.

Nä nu ska jag duscha. Har haft det jätte bra hos mamma. Kommer sakna dom allihopa önskar så ofta att vi bodde närmare.

[Senare]

Nu är alla julklappar klara för William. Han blev jätte glad för allting han fick. Ska skriva allt sen när jag har tid.
Björn ska köpa nått till mig sen. Han har inte hittat nått än. Hehe. Han fick ju en Cantin terrantio box av mig.
Vi ska äta oxfilé och potatisgratäng ikväll. Jag dricker än öl.

– PUSS –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: