Gick på harrys igår då. Var riktigt trevligt.
Dansade med Anna till dom flesta låtarna. Fast jag var himla duktig och drack bara vatten när vi kom dit. Gick ner och hem så nu känner jag mig rejält duktig för de också. Mår faktiskt riktigt bra idag förutom att man är trött då. Väntar på att Björn och William ska komma hit. Anna sover på soffan hon.
Björn ska åka och jobba idag. För mig blir det lugn dag. Köpte en tröja igår som jag har på mig idag. Ska lägga in lite kort från gårdagen i bilddagboken.

(Senare)

Lagt upp bilder nu i bilddagboken. Gör inget mer än att har ångest inför att jag inte pluggat någon matte. JAG kan ju fan inte skiten och fattar inte hur jag ska kunna plugga det då. Ska sitta imorgon kväll när Björn kommer hit och sen ska jag sitta tis & onsdag medans William är på dagis. Är trött och ska snart gå och sova. Har så himlans tråkigt ju. Ingen som skriver.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: