Jag har fullt upp. Dels är de körkortet. Sen är det alla mina kurser jag läser. Först ma B som jag nyss börjat med. Sen ska jag göra redovisning i handledning den 5/4 . Ska lämna in en uppsats om tandvård + sängläges kompliktioner och sen har jag en metodövning i blodtryck & puls att göra i april. Sen är omvårdnad avslutad. Men då har jag var ma B + filosofi A (börjar 26/4) att läsa. Sen läser jag ju som alla vet på körkortet. Förutom de så har jag en brännade känsla i magen hela tiden och sen har jag svarta prickar förför ansiktet hela tiden. Får illamående attaker och får konsentrera mig nograt för att INTE spy. Men vet att så fort den här omvårdnadsbiten är över och jag satt mig och pluggat ett tag kommer de här bli bra.
Sen har jag ju högskoleprovet att göra nu den 31 mars. Känns verkligen spännande och intressant frågan är ju vad jag får. 0,0 kanske. Kommer säkert gå skit dåligt bara för att jag hoppas på bra reslutat. Iofs har man ju chansen till hösten då.
Dessutom kommer ytterligare en månad som pank. Blir att betala alla räkningar för att sen leva på att snåla. William får självklart allt han behöver bara jag som får försöka snåla på allt.

Så här är det när man är 23 år, hoppat av gymnasiet för man mådde dåligt under hela skoltiden. Inte tagit körkort dels pga blodpropp, graviditet och småbarn. Inte har något jobb.

(senare)

Ja idag har man kört igen. Fick köra här uppe på knoppen och sen i britsarvet och sen köra tillbaka till trafikskolan. VAR så himla kul gick riktigt bra också. Undrar om de är svårare att köra upp i en stad än på små orter? De borde ju vara svårare i en stad tycker man.

Sen lämnade jag in papper om studier så snart läser man filosofi A på distans & sen ska jag läsa eng B & sam B i sommar. Lämnade in mitt tandvård & sänglägeskomplikationer arbete och hoppas på godkänt i de. Känns som de varit skönt att få de överstökat.
Lär plugga matte B nu när William kommer hem.

Ska på L&B som Åsa håller i ska bli roligt trots att man är pank. NÄ nu måste jag rusa och hämta William på dagis.

Jag har en hemlighet

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: