Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

~ Loving you Is never easy ~

Gick upp för en halv timma sen. Fast William väckte mig för en timma sen. Har gett honom välling och nu ska jag duscha. Sen bär det av ner till körskolan där jag ska köra och sen be om att få ta körkortet på avbetalning. Dvs lektionerna. Jag har betalt halkbana + uppkörning redan. Men skönt om man får ta körlektioner gratis så kanske man har de de kortet till sommaren.

Sen efter jag varit där ska jag vidare till vägledningscentrum och lämna in om mitt betyg och fråga om jag har läst alla kurser jag ska eller om jag måste läsa mera. I så fall tänkte jag slänga in filosofi A. Är säkert intressant kurs att ha läst. Jag gillar ju saker som har med psyket att göra och om jag förstått filosofi rätt är det mycket tänkande och funderande. Passar mig alldeles utmärkt.

Klockan 15.00 ska jag på min första MA B lektion. Där ska jag be om hjälp och fråga om några saker så jag förstår hur jag ska gå vidare. Sen ska jag höra om hur många sidor per vecka dom rek att man ska läsa.

William ska vara på dagis först när jag är på körskolan och vägledningscentrum & sen när jag ska på MA B lektion ska William vara med sin farmor. Björn och William ska äta där idag så jag tänkte göra mig en soppa eller kanske köpa 2 ägg till middag.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa